Huldiging 40 jaar trouw lidmaatschap

v.l.n.r. Hendrika en Antoon Vruggink – Mini en Hans te Riet
Vorige week tijdens de jaarlijkse najaarsvergadering van de Achterhookse Folkloredansers zijn Hendrika en Antoon Vruggink samen met Mini en Hans te Riet gehuldigd voor hun veertig jarig lidmaatschap van de Achterhookse Folkloredansers uit Ruurlo. Uit handen van voorzitter Derk te Brinkhof ontvingen zij in het clublokaal Brinkmans Schuure een karaf met inscriptie en bijpassende glaasjes en een bos bloemen.

Beide paren zijn vanaf november 1977 lid van de vereniging.
Samen hebben ze met de groep vele binnenlandse- en buitenlandse optredens meegemaakt. De humor van beide paren is daarbij vaak een bindende factor. Indien nodig staan ze altijd klaar om hand- en spandiensten te verrichten voor de vereniging.