14 en 15 augustus 2018 ook dit jaar de “Reurlse Zommerdagen”

De voorbereidingen voor de Reurlse Zommerdagen zijn in volle gang.

De Ruurlose folkloristische dansgroep “de Achterhookse Folkloredansers” zet samen met het Ruurlose gezelligheidskoor “Schouder aan Schouder” en de organisatie van “Fietstocht de boer op” de schouders er flink onder.

Dit belooft op dinsdag 14 en woensdag 15 augustus a.s. weer een hoop gezelligheid te geven in het centrum van Ruurlo.

Op dinsdagmorgen 14 augustus zal de aftrap worden gegeven met de start van een boerderijfietstocht door onze mooie regio en langs diverse agrarische bedrijven. Bij verschillende bedrijven zijn de deelnemers ook welkom om een kijkje in de keuken te nemen.

’s Avonds organiseert gezelligheidskoor “Schouder aan Schouder” in de tent op het Kerkplein weer de inmiddels traditionele korenavond.

Op woensdag 15 augustus organiseren de Achterhookse Folkloredansers voor de 39e keer een braderie en folkloredag op het Kerkplein, in de Dorpsstraat en in de muziekkoepel en het terrein rondom de Domineesteeg.

Ook dit jaar zullen er diverse optredens worden verzorgd door verschillende dansgroepen uit binnen- en buitenland.

Noteert u deze data alvast in uw agenda.

De komende tijd volgt meer informatie op  www.reurlsezommerdagen.nl