Oldtimershow tijdens Reurlse Zommerdagen

Tientallen oude tractoren en landbouwwerktuigen zijn tijdens de oldtimershow te bewonderen.
Foto: Archief Achterhoekfoto/Gradus Derksen.

RUURLO – Tijdens de Reurlse Zommerdagen van zaterdag 6 tot en met woensdag 10 augustus verzorgen de Achterhookse Folkloredansers op woensdag 10 augustus weer een fantastische Braderie en Internationale Folkloredag.

De braderie is ook dit jaar ruim en gevarieerd van opzet. Naast de markt met zijn vele kramen is er een grote oldtimershow van tractoren en werktuigen. Deze show wordt gehouden in het centrum van Ruurlo. Het begint tussen 13.00 en 14.00 uur en duurt tot ongeveer 19.30 uur. Er zullen ook demonstraties worden gegeven. De muzikale omlijsting is in handen van Hermien & Ans en dj Alex.
Volg de Reurlse Zommerdagen 2022 op:de website en op de facebookpagina van de Reurlse Zommerdagen.

www.reurlsezommerdagen.nl


Volledig bericht, zie Achterhoek Nieuws, editie Borculo-Ruurlo