Jubilerende braderie geroemd om zijn gezelligheid en afwisseling

De braderiecommissie van de Reurlse Zommerdagen

Door Jan Hendriksen

RUURLO – De Ruurlose braderie beleeft woensdag 21 augustus zijn veertigste editie. Een braderie die alom wordt geroemd door zijn gezellige sfeer en sterke afwisseling. Want naast de traditionele ‘braderie markt’ behoren (internationale) folklore en muziek, een oldtimershow en oude ambachten tot de vaste onderdelen van de braderie. Dit jaar in het kader van de veertigste editie met medewerking van maar liefst zes folklore groepen: twee internationale en vier nationale groepen en vindt er voorafgaande aan de opening van de braderie om 13.00 uur zelfs en heuse parade door het centrum van Ruurlo van de deelnemende folkloregroepen plaats.

Volledig bericht, zie Achterhoek Nieuws, editie Berkelland