Ook wij doen mee aan Hart voor de Achterhoek

Ook wij doen mee aan Hart voor de Achterhoek

Wij doen mee aan de Rabobankactie HART VOOR DE ACHTERHOEK.

Van 22 mei tot en met 6 juni kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Ook dit jaar stelt de Rabobank hiervoor € 400.000 beschikbaar. Iedere stem is geld waard en daarvoor hebben wij uw hulp nodig.

Kom in actie en steun de Achterhookse Folkloredansers!

Met de bijdrage die wij vragen, willen we niet alleen de Folkloredag in augustus in stand houden maar ook de Folkore in het algemeen. In een tijd waarin de ontwikkelingen steeds sneller gaan, is het voor het historisch besef waardevol om oude tradities in ere te houden. Al meer dan 80 jaren vermaken we het publiek met dansen en folklore uit onze mooie Achterhoek. Met veel optredens in binnen- en buitenland, op scholen, verzorgingsinstellingen, campings of festivals vermaken we jong en oud.

Zoals gezegd kunnen vanaf 22 mei t/m 6 juni leden van de Rabobank stemmen. Kent u mensen die lid zijn van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Het zou fantastisch zijn als u en uw familie, vrienden en kennissen tussen 22 mei en 6 juni hun stem op ons uitbrengen. Begin mei ontvangen alle leden van de bank een stemkaart met daarop een unieke stemcode die toegang geeft tot de online stemmodule.

Ieder lid van de Rabobank mag vijf stemmen uitbrengen waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde stichting / vereniging. Dus: geef twee van de vijf stemmen aan de Achterhookse Folkloredansers.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw stemmen.