Ruurlose braderie: beproefd concept, nieuwe standhouders

RUURLO – In het centrum van Ruurlo zal woensdag 9 augustus weer een braderie en folkloredag worden georganiseerd door de Ruurlose folkloristische dansgroep de Achterhookse Folkloredansers. De braderie in de Dorpsstraat is dit jaar nog ruimer van opzet. Geboden wordt een zeer gevarieerd programma waar voor iedereen wel iets van zijn of haar gading bij zal zijn. Naast de braderiemarkt met zijn vele kramen is er een grote oldtimershow rondom het plantsoen aan de Domineesteeg. Evenals in de tent op het Kerkplein worden ook in de muziekkoepel doorlopend optredens verzorgd. Folklore­groepen uit binnen- en buitenland treden op en is er tot ’s avonds laat gezellige muziek.

Voor het volledige bericht zie Achterhoek Nieuws, editie Berkelland